Sobre mi

Almirall-Germain pintant un paisatge del Penedès

Anna Maria Almirall-Germain és una artista multidisciplinar amb una sòlida base formativa, doncs va estudiar a l’Escola d’Art i Oficis de Tarragona, a l’Escola Arsenal de Vilafranca del Penedès, a l’Escola de Carme Muset a Barcelona i la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi de la Universitat de Barcelona. En l’actualitat és membre de L’Accademia Internazionale Greci-Marino d’Itàlia a la que pertany des de l’any 2006.


Va començar practicant pintura que realitzava executant diverses tècniques. En aquesta disciplina destaca pel seu estil figuratiu; així, podem trobar pintures a l’oli i aquarel·les en les que representa, entre d’altres, temes urbans o paisatgístics, retrats o bodegons.


Va ampliar el seu vessant artístic l’any 2016 quan va entrar en el món de la joieria. Va ser per casualitat, però la va atrapar en veure les possibilitats que se li obrien per poder crear en tres dimensions.

I una cosa porta a l’altra, perquè aquest descobriment la va fer entrar en l’escultura; a fi de comptes, per ella la joieria ja era fer escultura en petita escala.

Tant si realitza obres pictòriques com escultòriques, Almirall-Germain és una artista realista -amb alguna excepció experimental-, per aquest motiu és una bona observadora de la naturalesa, de les seves formes, ja sigui, una closca, una fulla o una arrel, així com en els trets humans perquè també és una molt bona representadora de figures. La seva dualitat pintura-escultura s’ha arribat a plasmar fins i tot en la representació del mateix model tant en una obra pictòrica com en una altra escultòrica.


Text extret del blog cultural labellesa.cat